Brzesko, dn. 06.03.2014r.
ZAPYTANIE OFERTOWE NA WYŻYWIENIE
DLA UCZESTNIKÓW PROJEKTU SYSTEMOWEGO W 2014 R.
Zapytanie dotyczy realizacji projektu nt. „Wykorzystaj swój potencjał - rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Brzesku” współfinansowanego ze środków EFS w ramach Priorytetu VII, Działanie 7.1., Poddziałanie 7.1.2 Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez powiatowe centra pomocy rodzinie.
1.Nazwa i adres zamawiającego:
POWIATOWE CENTRUM POMOCY RODZINIE W BRZESKU
UL. PIASTOWSKA 2B
32-800 BRZESKO
Tel. 14/66 300 31
Fax. 14/66 300 31 wew. 12
2.Nazwa i opis przedmiotu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla grupy od 10 do 55 osób w czasie zajęć, które będą odbywać się w Gnojniku w postaci serwisu kawowego (kawa, herbata, ciastka, napoje + woda) i jednego ciepłego posiłku.
Godziny wszystkich posiłków muszą być ustalone w uzgodnieniu z Zamawiającym i dostosowane do godzin zajęć uczestników projektu.
Siedziba wykonawcy powinna znajdować się w tej samej miejscowości, w której odbywają się zajęcia lub wykonawca musi zapewnić dowóz posiłków, w warunkach zaakceptowanych przez Sanepid, do uczestników.
Zmówienie będzie wykonywane w terminie od 14.03.2014 r. do 31.12.2014 r.
3.Warunki które musi spełnić wykonawca:
Wykonawca musi posiadać uprawnienia do wykonywania określonej działalności wynikające z przepisów prawa.
4.Warunki i termin składania ofert:
- Ofertę należy wysłać na załączonym do zapytania formularzu za pomocą poczty elektronicznej na adres mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., przesłać pocztą tradycyjną zamkniętej kopercie na adres: Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Brzesku, ul. Piastowska 2B, 32-800 Brzesko z dopiskiem: „Wykorzystaj swój potencjał – rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Brzesku” lub dostarczyć osobiście do siedziby Zamawiającego;
- Oferta powinna zwierać również przestawienie propozycji menu
- Termin składania oferty od 06.03.2014 r. do 13.03.2014 r.
5.Kryteria wyboru oferty:\
1)Cena – 60 pkt
Punkty za cenę = (najniższa cena brutto spośród ofert badanych /cena brutto oferty badanej) x 60 pkt
2)Siedziba wykonawcy – 20 pkt
- w tej samej miejscowości w której odbywają się zajęcia – 20 pkt
- w miejscowości oddalonej o 5 km – 10 pkt
- w miejscowości oddalonej o więcej niż 5 km – 0 pkt
3)Proponowane menu – 20 pkt
- menu pełne – 20 pkt
- menu ubogie – 10 pkt
- brak menu – 0 pkt
6.Tryb postępowania:
Udzielenie zamówienia na podstawie Regulaminu udzielania zamówień publicznych o wartości szacunkowej nieprzekraczającej równowartości kwoty 14 000 euro. Postępowanie prowadzone jest zgodnie z zasadą konkurencyjności określoną w dokumentach: Zasady finansowania POKL, Wytycznymi w zakresie kwalifikowania wydatków w ramach POKL
- 7.Zamawiający unieważni postępowanie gdy cena najkorzystniejszej oferty przewyższy kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
…………………, dnia…………………
FORMULARZ OFERTY
- Nazwa i adres wykonawcy:
Nazwa:………………………………………………………………………………….
Adres:…………………………………………………………………………………..
NIP:…………………………………………………………………………………….
REGON:………………………………………………………………………………..
Nr Rachunku Bankowego………………………………………………………………
- Oferuję wykonanie przedmiotu zamówienia za:
Cena netto: …………………………………zł/na osobę.
Podatek VAT: …………………………...zł.
Cena brutto: ………………………………..zł/na osobę
Słownie brutto: ………………………………………………………………………..zł.
- Oświadczam, że zapoznałem się z opisem przedmiotu zamówienia i nie wnoszę do niego żadnych zastrzeżeń.
- Oświadczam, iż siedziba wykonawcy znajduje się w miejscowości……………………….(podać nazwę miejscowości)
- Oświadczam, że spełniam warunki określone przez Zamawiającego.
……………………., dnia…………. ……………………………………
Podpis osoby upoważnionej