Brzesko, dn. 20.03.2014
ZAPYTANIE OFERTOWE NA WYŻYWIENIE
DLA UCZESTNIKÓW PROJEKTU SYSTEMOWEGO W 2014 R.
Zapytanie dotyczy realizacji projektu nt. „Wykorzystaj swój potencjał - rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Brzesku” współfinansowanego ze środków EFS w ramach Priorytetu VII, Działanie 7.1., Poddziałanie 7.1.2 Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez powiatowe centra pomocy rodzinie.
1.Nazwa i adres zamawiającego:
POWIATOWE CENTRUM POMOCY RODZINIE W BRZESKU
UL. PIASTOWSKA 2B
32-800 BRZESKO
Tel. 14/66 300 31
Fax. 14/66 300 31 wew. 12
www.pcprbrzesko.pl
osoba do kontaktu: Aneta Rzepa, tel. 512 075 953
2.Nazwa i opis przedmiotu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia w postaci serwisu kawowego (kawa, herbata, ciastka, napoje + woda) i jednego ciepłego posiłku dla grupy od 10 do 55 osób w czasie zajęć, które będą odbywać się w Szkolnym Schronisku Młodzieżowym w Brzesku
Godziny wszystkich posiłków muszą być ustalone w uzgodnieniu z Zamawiającym i dostosowane do godzin zajęć uczestników projektu.
Zamówienie będzie wykonywane w terminie od 24.03.2014 r. do 31.12.2014 r.
3.Warunki i termin składania ofert:
Ofertę należy wysłać na załączonym do zapytania formularzu (załącznik nr 1) za pomocą poczty elektronicznej na adres mailowy:Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., przesłać pocztą tradycyjną
w zamkniętej kopercie na adres: Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Brzesku, ul. Piastowska 2B, 32-800 Brzesko z dopiskiem: „Wykorzystaj swój potencjał – rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Brzesku” lub dostarczyć osobiście do siedziby Zamawiającego;
- Oferta powinna zwierać również przedstawienie propozycji menu
- Termin składania oferty od 20.03.2014 r. do 21.03.2014 r.
4.Kryteria wyboru oferty:
1)Cena – 80 pkt
Punkty za cenę = (najniższa cena brutto spośród ofert badanych /cena brutto oferty badanej) x 80 pkt
2)Proponowane menu – 20 pkt
- menu pełne – 20 pkt
- menu ubogie – 10 pkt
- brak menu – 0 pkt
5.Tryb postępowania:
Udzielenie zamówienia na podstawie Regulaminu udzielania zamówień publicznych o wartości szacunkowej nieprzekraczającej równowartości kwoty 14 000 euro. Postępowanie prowadzone jest zgodnie z zasadą konkurencyjności określoną w dokumentach: Zasady finansowania POKL, Wytycznymi w zakresie kwalifikowania wydatków w ramach POKL
6.Zamawiający unieważni postępowanie gdy cena najkorzystniejszej oferty przewyższy kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
Załącznik nr 1 do zapytania
…………………, dnia…………………
FORMULARZ OFERTY
- Nazwa i adres wykonawcy:
Nazwa:………………………………………………………………………………….
Adres:…………………………………………………………………………………..
NIP:…………………………………………………………………………………….
REGON:………………………………………………………………………………..
Nr Rachunku Bankowego………………………………………………………………
- Oferuję wykonanie przedmiotu zamówienia za:
- Oświadczam, że zapoznałem się z opisem przedmiotu zamówienia i nie wnoszę do niego żadnych zastrzeżeń.
- Oświadczam, że spełniam warunki określone przez Zamawiającego.
Cena netto: …………………………………zł/na osobę.
Podatek VAT: …………………………...zł.
Cena brutto: ………………………………..zł/na osobę
Słownie brutto: ………………………………………………………………………..zł.
……………………., dnia…………. ……………………………………
Podpis osoby upoważnionej